Baneleie

Er du klar for et adrenalinfylt eventyr i toppfart? Velkommen til Kragerø Action Park, hvor du kan leie vår toppmoderne gokart-bane eksklusivt for deg og dine venner, familie eller kolleger.

For bare 4500 kr, får du 30 minutters ubegrenset adgang til banen, og for 6500 kr kan du doble moroa med en hel time. Her er det ingen begrensning på antall sjåfører, noe som gjør det til en perfekt aktivitet for en større gruppe. Enten det er et bursdagsselskap, et firmaarrangement, et utdrikningslag eller bare en dag ute med vennene, gir dette en unik mulighet for alle å delta og ha det gøy.

Selv om det er maksimalt 10 sjåfører på banen samtidig, betyr det bare mer tid for strategi og latter i pit stoppen. Kanskje ønsker du lengre heat for å virkelig kjenne på adrenalinet, eller kortere for å gi alle flere sjanser til å vinne? Du bestemmer! Dette er din tid på banen, og vi er her for å gjøre det til en uforglemmelig opplevelse.

Og det beste av alt? Når du leier banen, er det bare du og ditt selskap. Ingen fremmede, ingen avbrudd. Bare ren racingglede.

Så hvorfor vente? Ta rattet i dine hender, føl motorens brumming og nyt friheten på åpen bane. Kontakt oss for å booke din private gokart-opplevelse i dag. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et eventyr i toppfart på Kragerø Action Park!