Happy Hour

Har du lyst på litt ekstra moro i hverdagen? Eller kanskje du bare ønsker å avslutte arbeidsdagen med en dose adrenalin? Da har vi gode nyheter! Fra nå av utvider vi åpningstidene våre på tirsdager og fredager med to timer, nemlig Happy Hour!

Under Happy Hour kan du oppleve gokart til en fantastisk pris! For kun 299 kr får du en hamburgertallerken med brus og is, samt ett gokart heat. Dette er en perfekt mulighet for å nyte god mat og ha det gøy med gokart, enten du er senior eller junior. Våre vanlige priser for gokart er 195 kr per heat for både senior (15 år +) og junior (8+)

Men det er ikke alt! Under Happy Hour vil vi også ha åpne paintball spill som varer i 30 minutter for bare 250 kr! Vanligvis må man være en gruppe på minst 6 personer, å betaler 350 kr for en time. Nå kan du komme alene om du vil!

Happy Hour er designet med tanke på deg som jobber på dagtid, men ønsker å ha det litt gøy på ettermiddagen. Kom og bli med oss for en opplevelse du sent vil glemme! Vi gleder oss til å se deg på Kragerø Action Park!

relaterte artikler