Verd å få med seg!

Det skjer spennende ting hver dag! Mattilbudet er endelig utvidet med fantastiske porsjonspizza, å nå kan du faktisk velge å oppgradere HappyHour tilbudet med PIZZA hvis fremfor Hamburger og chips, for ett tillegg på 40 kr!

Du sparer også penger ved å booke på nett! Nettpris er 185, å dropin pris er 195 – planlegg, så sparer du penger!

Crosskartene er nesten på plass, vil du kjøre, så varsle oss på forhånd (98113992, eller booking@krap.no)

Den aller beste nyheten gjelder åpningstidene våre! Vi ser at det fyller seg opp på banen, å innimellom er det rett å slett ikke nok timer i døgnet til å dekke over behovet! Dette betyr at vi nå kan utvide åpningstidene på sparket, dag for dag! Så ser du at det ikke er plass til deg, men du gjerne vil kjøre alikevell – da ringer du 98113992! Dersom noen har kommet deg i forkjøpet å fått utvidet tiden, så vil du se en direkte refleksjon på dette på booking siden!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen, om du kommer alene eller med flere, som bedrift eller lag! Vi har absolutt noe for alle! Kanskje det er her du skal feire bursdagen i år?

relaterte artikler