VR - KOMMER SNART

Er du klar for en reise gjennom tid og rom? Kast deg ut i den utrolige verdenen av virtual reality (VR) hos Kragerø Action Park!

I vårt spennende VR-spill kan du og en venn sammen utforske en verden hvor fortid møter fremtid. Sett på deg VR-brillene og opplev øyeblikkelig hvordan du blir kastet tilbake til vikingtiden. Men vær forsiktig, for du har krasjlandet, og skipet ditt trenger tid til å lade opp før du kan komme deg hjem igjen. Din oppgave er å beskytte skipet fra alle farer som truer. Er du klar for utfordringen?

Snart vil vi også være klare for å ta imot tre spillere samtidig. Dette gir enda mer moro og spenning, ettersom du kan samarbeide med flere venner i dette fantastiske VR-eventyret. Hvem kan oppnå den høyeste poengsummen?

Vi har også en barnevennlig modus, hvor du befinner deg på en sjarmerende åker og beskytter avlingen mot sultne dyr. Men pass på! Du må også være på vakt mot flyvende objekter, og være rask til å dukke unna.

Prisen er kun 65 kr per spill per person, og det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Så ta med deg venner eller familie, sett på deg VR-brillene og bli med på et uforglemmelig eventyr. Vi ses i VR-verdenen hos Kragerø Action Park!