Kiosken

Etter en dag full av spennende aktiviteter på Kragerø Action Park, er det ingenting som slår følelsen av å sette seg ned og nyte et deilig måltid eller en forfriskende drikke i vår kiosk. Her har vi noe for enhver smak, enten du bare er litt småsulten eller ønsker noe mer mettende.

Har du lyst på noe klassisk og mettende? Prøv vår saftige hamburger, som er det perfekte måltidet etter et intenst spill med paintball eller en rask omgang med gokart. Eller hva med en hamburgertallerken med chips? Det er det ideelle valget for de som har brent av litt ekstra energi på vår spennende VR-opplevelse.

For de som bare ønsker en liten snack, har vi knasende chips som er perfekte å nyte mens du ser på vennene dine kjempe om seieren i et spill Splashball. Eller kanskje du foretrekker en kald brus mens du slapper av etter å ha hoppet i vårt hoppeslott? Uansett hva du velger, er du sikret en deilig pause fra all actionen.

Kanskje du trenger en energiboost? Vår kaffe er en sikker vinner for de som trenger en liten pick-me-up etter en runde med Mini Crosskart. Og for de yngste, har vi et utvalg av fristende iskrem som de helt sikkert vil elske etter å ha tilbrakt tid i våre hoppeslott.

Og ikke glem vår porsjonspizza, som er perfekt å dele med vennene dine etter en intens økt med gokart kjøring. Smaken av vår nydelige pizza, kombinert med minnene fra en dag fylt med eventyr, vil garantert gjøre din opplevelse på Kragerø Action Park enda mer minneverdig.

Så enten du er i ferd med å begynne din dag med eventyr, eller har avsluttet en actionfylt dag, kom innom kiosken vår for å oppleve vårt velsmakende utvalg. Ta deg tid til å sitte ned, slappe av og nyte god mat og drikke mens du gleder deg over minnene du har skapt på Kragerø Action Park. Vi gleder oss til å servere deg!