Event

Bedrifter, utdrikningslag, bursdag, teambuilding å mye mer!

Vi har noe for alle og enhver, å  hjelper deg å møte de behovene dere har så langt det lar seg gjøre. 

Gokart

Grand Prix

Grand Prix er en spennende og omfattende konkurranse der førerne konkurrerer i flere heat for å samle poeng. Dette er en populær format for de som ønsker en mer langvarig og intens gokartopplevelse. – Regler: Grand Prix består av flere heat der førerne konkurrerer mot hverandre. Poeng tildeles basert på plassering i hvert heat, og det totale antallet poeng avgjør vinneren.

Tre heat
499,- per pers

1: Kvalifisering
2:Poeng
3:Finale

Fem heat
799,- per pers

1: Øvelse
2: Kvalifisering
3:Poeng
4:Poeng
5:Finale

Iron man

Iron Man er en utfordrende individuell konkurranse der førerne konkurrerer mot hverandre for å oppnå best mulig resultat. Dette er en krevende og intens opplevelse for de som ønsker å teste sine kjøreferdigheter til det ytterste. – Regler: Førerne kjører samme gokart hele tiden og konkurrerer om å fullføre flest runder innenfor en tidsbegrensning. Det er ingen pitstopp eller førerbytter i denne konkurransen.

30 minutter 499,- per pers

45 minutter 699,- per pers

Team Relay

Dette er en lagbasert konkurranse der flere lag konkurrerer mot hverandre. Hvert lag består av flere førere som roterer i gokartene. – Regler: Lagene konkurrerer om å fullføre flest runder innenfor en tidsbegrensning. Førerne bytter på å kjøre og må gjennomføre pitstopp for å skifte fører

20 minutter 299,- per pers

30 minutter 499,- per pers

Paintball

splashball (Vannkuler)

Vi ønsker at alle skal få oppleve det adrenalinfylt rushet med en ekte kamp som drar deg rett inn i barndommen! Med splashball skyter man små kuler som svelles i vann. Når du blir truffet etterlater det ikke mer enn en bitteliten rød flekk som kan minne om ett knottbitt. På klær setter det ingen merker, å du blir ikke våt. Har du lyst til å nyte paintball moroa uten å være redd for blåmerker er dette perfekt!

30 min - 150,- per pers

Splashball spill varer i ca 30 minutter. Du får utdelt 500 skudd, å spiller til det er tomt. 150kr Per person

Team deathmatch

To lag spiller mot hverandre. Det laget som har skutt alle på det andre laget, vinner. Her spilles det med ett liv. Blir du skutt, er du ute. 

Capture the flag

To lag kjemper om å løpe til midten av banen for å få tak i flagget. Laget som først får tak i flagget å bringer det til basen, vinner. Her spilles det med to liv.

Teambuilding

Øksekast

Hjernetrim

Vedhogging

Flåtebygging

Brillebandy

Bruskasseklatring

vr

t-shirt design