Gokart

Hold deg fast, for vi har to utrolig actionfylte typer gokart som vil gi deg fart og spenning du sent vil glemme! Ett heat består av 8 minutter kjøretid, å koster 195kr. Her er hva du kan forvente når du setter deg bak rattet:

Juniorgokartene er virkelig bittesmå kraftpakker med en eksplosiv akselerasjon og en toppfart på imponerende 25 km/t! Vi har nylig oppgradert juniorkartene våre med mindre størrelse, slik at selv om du ikke når opp til de store kartene, kan du få den samme fantastiske opplevelsen på de mindre variantene. På juniorkartene er det kun den fysiske størrelsen som skiller dem. Så hvis du har fylt 8 år, er du klar for å mestre juniorgokartene og ta steget inn i actionens verden!

Men vent, vi har mer å by på! Seniorkartene er råskinn med en imponerende toppfart på 50 km/t! For å kjøre disse råtassene må du være fylt 15 år. Med en kraftig 270 kubikks motor og grippy dekk, vil seniorkartene suse rundt svingene og få adrenalinet til å pumpe som aldri før.

Men her er det også en mulighet for å dele den actionfylte opplevelsen med vennene dine! Hvis du er over 15 år og ønsker å kjøre sammen med noen under 15 år, kan alle fra 8 år og oppover kjøre juniorkart sammen. Men hvis alle sjåførene er over 15 år, kan alle nyte spenningen med seniorkartene.

Er du klar for å føle fartens kraft og dominere banen? Grip rattet og gi full gass på våre utrolige gokartspor!

 

 
 

 

 

BOOKING

Frem til 16 Juni har vi enten forhåndsbooking eller dropin for gokart kjøring. Sjekk Facebook siden vår for å sjekke om det er dropin eller forhåndsbooking. Du kan også ringe eller sende sms på 98113992 – eller sende en e-post på booking@krap.no 

Når vi åpner til full åpningstid fra og med 17 Juni vil booking skje i denne nettsidens kalender.

Betaling skjer alltid ved ankomst. Gyldige betalingsmidler er kontanter, kort, vipps, gavekort og klippekort.