Gokart

Junior

I Kragerø Action Park tilbyr vi Juniorkart for alle over 8 år. Vi har juniorkarter som er perfekt tilpasset både barn og voksne, både når det gjelder størrelse og ytelse, og garanterer en trygg og spennende opplevelse på banen. Dere får muligheten til å oppleve hastighet og spenning i et kontrollert og sikkert miljø, samtidig som de lærer verdifulle ferdigheter som koordinasjon og reaksjonstid. Hvert heat i Juniorkart koster 195 kr, og vi sørger for at alle nødvendige sikkerhetsinstruksjoner blir gitt før start. Bli med på moroa og se hvem som krysser målstreken først i et Juniorkart race!

 

Senior

For eldre ungdom og voksne har vi Seniorkart i Kragerø Action Park. Dette er gokartene for de som er 15 år og eldre, og de gir en spennende racingopplevelse med både fraspark og fres. Hver runde på banen blir en spennende konkurranse, enten du kjemper mot klokken eller mot andre racere. Prisen per heat i Seniorkart er også 195 kr, og vi sørger for at alle deltakere får nødvendige sikkerhetsinstruksjoner før start. Så, om du er en erfaren racer eller bare ønsker å prøve noe nytt og spennende, gir Seniorkart deg muligheten til å utfordre dine ferdigheter og nyte en dag full av fart og spenning!


Dobbelkartene våre er lagd for at du enten kan ha med deg noen som ikke vil eller kan kjøre, eller for å dele en minnerik opplevelse. Aldersgrensen for å kjøre er 18 år. Det er ingen aldersgrense som passasjer, annet enn at det skal være forsvarlig. Hvis det er ett barn som skal sitte på, må vi se at barnet er stort nok til å holde kroppen i ro under kjøring, slik at det ikke spretter hender og bein ut i banen å skaper farlige situasjoner. Barnet må også være stort nok til å ha på hjelm. Dobbelkart bookes som senior, bare skriv «Dobbel» etter navnet ditt.