Gruppe booking

Bedrifter, utdrikningslag, bursdag, teambuilding å mye mer!

Vi har noe for alle og enhver, å  hjelper deg å møte de behovene dere har så langt det lar seg gjøre. 

FAQ

 1. Junior Kart: Perfekt for de yngre kjørerne! Dette kartet er tilgjengelig for barn fra fylte 8 år og oppover, slik at de kan glede seg over spenningen med gokartkjøring på en trygg og morsom måte.

 2. Senior Kart: For de litt eldre kjørerne, tilbyr vi våre Senior Karter som er tilgjengelige for de som har fylt 15 år eller eldre. Dette gir tenåringer og voksne muligheten til å utforske banen og konkurrere i et trygt miljø.

 3. Dobbel Kart (styres med hendene): Vår Dobbel Kart er perfekt for å dele opplevelsen med en venn eller familiemedlem! For å kjøre dette kartet må føreren være fylt 18 år, noe som gir en spennende mulighet for voksen moro.

 4. HC Kart (styres med hendene): Vi tilbyr også HC Karter for de med spesielle behov. Disse kartene kan styres med hendene og er tilgjengelige for personer fra fylte 8 år, slik at alle kan delta og ha det gøy sammen.

Vi ønsker å understreke at det ikke er noen øvre aldersgrense for noen av våre karter, noe som betyr at de over 15 også kan kjøre junior kart.

Oppmøte er 30 minutter før start for gruppebookinger, å 20 minutter for individielle bookinger

Når du booker for grupper, vil det komme en forespørsel til vår booking avdeling som manuelt går gjennom å bekrefter din booking. Når dette er gjort vil du få tilsendt en betalingsforespørsel, å bookingen bekreftes endelig når bookingen er betalt. Dersom det er spesielle årsaker som gjør at du trenger faktura, ta kontakt før booking!

Ca 2KM fra E18 når du kjører av mot Kragerø å kjører i retning mot stabbestad ligger Kragerø Action Park! Det er god plass til parkering, uansett om du kommer med buss eller bil.

Det går rutebusser til Sannidal (Alti Kragerø), herifra tar det ca 20 minutter å gå til parken. Hvis du kommer med båt, vil nærmeste brygge være i Kil, ca 4KM fra parken.

Det er ikke satt opp rutebusser til parken, så hvis dere har problemer med å komme dere frem, ta gjerne kontakt!

 • Ha på sko!
 • Vær edru ved gokart kjøring
 • Ta med skift hvis det er vått
 • Følg regler som blir gitt før start
 • Uansvarlig oppførsel/kjøring som resulterer i skader vil resultere i ett erstatningsgebyr
 • For paintball spillere under 18, må foresatt gi tillatelse før spilling
 • Aldersgrenser er fra FYLTE, så har du bursdag om en dag, må du vente.
 • Røyking er ikke tillatt på området i det heletatt. Spør en ansatt hvor du trygt kan tenne en sigarett ved behov!

Le mans

LeMans Go-Karting: Deltakelse krever samarbeid og strategi, der teamene konkurrerer i kontinuerlige førerskifter og service gjennom løpet. Arrangeres over en gitt periode basert på antall deltakere, hvor vinnerlaget er det som har fullført flest runder. Minimum tre førere per lag kreves, og deltakerne stiller med egne lag.

Antall deltakere per lag og antall lag på banen settes opp av deltakerne. Forslag til oppsett kontra tid er som følger: 
60: 5 lag, 3-5 pers
90: 6 lag, 4-6 pers
120: 7 lag 5-6 pers
150: 8 lag 6-7 pers
Prisen er basert på tid, ikke antall deltakere.

Perfekt for de som søker et dynamisk og spennende teambasert racingevent!

iron man

Iron Man er en styrkeprøve uten stopp! Her setter du deg i en gokart, å kjører til tiden er ute. Om dere er 1 eller 10, så er prisen den samme. Den som klarer flest runder på gitt tid er vinneren! Hvem har nok styrke til å gjennomføre?

grand prix

I grand Prix er det alle mot alle. Her kjører dere 3 eller 5 heat. 
1. Kvalifisering
2. Poengsamling
3. Finale

eller
1. Øvelsesheat
2. Kvalifisering
3. Poengsamling
4. Poengsamling
5. Finale

Intill 10 stk kan kjøre samtidlig. Er dere flere blir dere delt opp i 2 grupper, å der alle kjører antall valgte heat, men i finalen er det de beste fra hver gruppe som konkurrerer

Annet

Paintball

Paintball er for den skyteglade adrenalin junkien! Løp rundt i skogen, gjem deg blandt busker å trær, å fyr løs på motstanderen! Paintball bookes per time, å inkluderer ett magasin med 250 kuler. Trenger du mer kan du kjøpe underveis. 

I løpet av denne timen rekker dere flere spill, å kan bytte spillmodus etter egne ønsker. Har du ikke noen preferanser, vil vår veileder foreslå spill for dere. 

Gruppen må være på minimum 6 personer. Er dere færre kan dere alikevell spille, men må betale for 6 stk.

diverse

Trenger dere noe annet enn det som er listet opp som standard tilbud, så er vi helt klart åpen for å skreddersy. Vi er alle forskjellige, å vi kan rigge til basert på forslag nevnt over og under, eller du kan foreslå noe helt nytt – det er bare himmelen som setter grenser! Bruk skjema under, vær så nøyaktig som mulig!

Teambuilding

Øksekast

Hjernetrim

Vedhogging

Flåtebygging

Brillebandy

Bruskasseklatring

vr

t-shirt design