Gruppebooking

Baneleie

Sett fartsfylt spenning i høysetet med Kragerø Actionpark! Lei vår go-kartbane på timesbasis og føl rushet av adrenalin når du suser rundt svingene. Med plass til opptil 10 sjåfører samtidig, kan du utfordre dine venner eller kolleger i et spennende race. Baneleie koster 4500 kr for 30 minutter, eller 6500 kr for en hel time. Husk, dette er din mulighet til å lage ditt eget race!

paintball

Leter du etter en unik, engasjerende og adrenalinfylt opplevelse? Prøv paintball for grupper hos oss! For bare 350 kr per person, får du leie banen i en time, inkludert 250 kuler. Hvis du har lyst til å kaste deg ut i enda mer action, kan du kjøpe ekstra kuler for bare 200 kr for 500 stk. Dette er en fantastisk måte å bygge lagånd, eller bare ha det gøy med en gruppe venner.

begge deler

Hvorfor velge mellom go-kart og paintball når du kan ha begge deler? Hos Kragerø Actionpark kan store grupper dele seg opp og rotere mellom å spille paintball og kjøre go-kart. Vi tilpasser priser basert på gruppestørrelse, og vi kan også supplere med andre aktiviteter som gravemaskinkjøring, bruskasseklatring og hoppeslott, slik at ingen står og kjeder seg. Og når magen begynner å rumle, kan vi lage mat på bestilling i kiosken. Ønsker du noe annet enn det som står på menyen? Bare gi oss beskjed, og vi skal gjøre vårt beste for å tilfredsstille din kulinariske lyst. Med Kragerø Actionpark kan du skreddersy den perfekte dagen full av spenning, moro og velsmakende mat!

forespørsel

Send oss en booking forespørsel for å få ett skreddersydd tilbud

Telefon/sms

98113992

E-post

booking@krap.no

Addresse

Kjølebrøndsveien 210, 3766 sannidal