Hoppeslott

Er du klar for hopp og sprett i alle retninger? La oss introdusere deg til vår lille flotte samling av hoppeslott hos Kragerø Action Park!

Vi har et snertent utvalg av hoppeslott designet for barn i alle aldre. For de yngste eventyrerne, opp til 8 år, har vi et lite hoppeslott som er perfekt for å brenne av litt energi og ha det gøy! Hver sprett er en ny opplevelse, og det er alltid et stort smil å se når de små hopper høyt og lander mykt.

For de litt eldre barna, har vi et større hoppeslott komplett med en morsom sklie! Dette hoppeslottet er en hit blant barna, og de elsker å klatre opp, ta en tur ned sklien og lande rett i et hav av mykhet. Dette hoppeslottet garanterer masse moro og latter.

Og sist, men absolutt ikke minst, har vi et hoppeslott som passer for alle aldre! Ja, du hørte riktig. Uansett om du er ung eller bare ung i hjertet, er dette hoppeslottet perfekt for deg. Dette er sjansen til å frigjøre ditt indre barn, hoppe høyt og le høyt. Det er ingen aldersgrense på moro hos Kragerø Action Park!

Det beste av alt er at det er helt gratis! Ja, du kan hoppe og sprette til hjertets lyst uten å bekymre deg for kostnaden. Så hva venter du på? Kom til Kragerø Action Park og opplev gleden ved å hoppe i våre fantastiske hoppeslott. Vi garanterer deg en dag fylt med latter, spenning og fantastiske minner!