FAQ

Generell info

I vanlig paintball booker du banen for en spesifikk gruppe. Dette er for grupper på 6 stk eller mer. Da får man banen og området for seg selv i en time. Dersom man ikke er så mange som 6, eller ønsker å invitere flere til å delta i spillet, så kan man velge Åpent spill. Her varierer vi spillereglene basert på antall som kommer å du spiller i 30 minutter. 

På gokart er aldersgrensene 8 år på junior, men ingen øvre grense, å 15 år på senior kart. Dette betyr at du som er over 15 år må kjøre juniorkart dersom du ønsker å kjøre sammen med noen som ikke er fylt 15 år enda

Paintball har aldersgrense 18 år, men du kan spille fra 10 år dersom en foresatt godkjenner det. Splashball har ingen nedre aldersgrense. Crosskart for barn er for barn i alderen 3-8 år. VR har ingen aldersgrense. Hoppeslott er for alle som mestrer det.

Vi håndterer alt fra store til små grupper. Er dere over 50 stk, så skreddersyr vi en løsning for dere. Ta kontakt på 98113992 eller booking@krap.no for å få ett tilbud.

I kiosken finner du både pizza og hamburger, chips, is og brus. Har du noen spesifikke ønsker i forbindelse med en gruppe, så kontakt oss mer enn gjerne!

I ÅPNINGSTID

Gokart

heat
KR 195 Per heat
  • 8 minutter kjøring
  • Tidtaking
  • Junior eller senior

Paintball

baneleie
KR 350 Per person
  • 1 time spilling
  • Lukket bane
  • Fult magasin

Splashball

baneleie
KR 150 Per person
  • 500 kuler
  • 30 minutter
  • Elektrisk skyting

Bedrifter, utdrikningslag, bursdag, teambuilding å mye mer!

Vi har noe for alle og enhver, å  hjelper deg å møte de behovene dere har så langt det lar seg gjøre. 

Gokart

Grand Prix

Grand Prix er en spennende og omfattende konkurranse der førerne konkurrerer i flere heat for å samle poeng. Dette er en populær format for de som ønsker en mer langvarig og intens gokartopplevelse. – Regler: Grand Prix består av flere heat der førerne konkurrerer mot hverandre. Poeng tildeles basert på plassering i hvert heat, og det totale antallet poeng avgjør vinneren.

Tre heat
499,- per pers

1: Kvalifisering
2:Poeng
3:Finale

Fem heat
799,- per pers

1: Øvelse
2: Kvalifisering
3:Poeng
4:Poeng
5:Finale

Iron man

Iron Man er en utfordrende individuell konkurranse der førerne konkurrerer mot hverandre for å oppnå best mulig resultat. Dette er en krevende og intens opplevelse for de som ønsker å teste sine kjøreferdigheter til det ytterste. – Regler: Førerne kjører samme gokart hele tiden og konkurrerer om å fullføre flest runder innenfor en tidsbegrensning. Det er ingen pitstopp eller førerbytter i denne konkurransen.

30 minutter 499,- per pers

45 minutter 699,- per pers

Team Relay

Dette er en lagbasert konkurranse der flere lag konkurrerer mot hverandre. Hvert lag består av flere førere som roterer i gokartene. – Regler: Lagene konkurrerer om å fullføre flest runder innenfor en tidsbegrensning. Førerne bytter på å kjøre og må gjennomføre pitstopp for å skifte fører

20 minutter 299,- per pers

30 minutter 499,- per pers

Paintball

splashball (Vannkuler)

Vi ønsker at alle skal få oppleve det adrenalinfylt rushet med en ekte kamp som drar deg rett inn i barndommen! Med splashball skyter man små kuler som svelles i vann. Når du blir truffet etterlater det ikke mer enn en bitteliten rød flekk som kan minne om ett knottbitt. På klær setter det ingen merker, å du blir ikke våt. Har du lyst til å nyte paintball moroa uten å være redd for blåmerker er dette perfekt!

30 min - 150,- per pers

Splashball spill varer i ca 30 minutter. Du får utdelt 500 skudd, å spiller til det er tomt. 150kr Per person

Team deathmatch

To lag spiller mot hverandre. Det laget som har skutt alle på det andre laget, vinner. Her spilles det med ett liv. Blir du skutt, er du ute. 

Capture the flag

To lag kjemper om å løpe til midten av banen for å få tak i flagget. Laget som først får tak i flagget å bringer det til basen, vinner. Her spilles det med to liv.