regler

Konkurransen går ut på å filme at du gjør ett stunt! Uansett om du stuper, tar bomba eller står på et bein mens du balanserer en ball på nesen er det du som bestemmer! Alle stunt gjelder!

For å melde ditt stunt på i konkurransen, filmer du det å poster det på sosiale medier, deretter tagger du oss på en måte som er relevant for den kanalen du velger. 

Dersom stuntet består av flere personer, så kan alle sende det inn å være med i trekningen på lik linje. Vinneren blir kåret som en helhet. Det betyr at utføres stuntet som en gruppe, så vinner alle i gruppen, vi splitter dere ikke 🙂 

 

Hvis du er under 16, trenger du godkjennelse fra en foresatt for å delta. 

Bidrag kan bli brukt av oss underveis og i etterkant, å publiseres i flere kanaler.

Vi kårer vinneren basert på en helhet. Vi vurderer følgende når vi ser gjennom de påmeldte videoene:

  • Fantasi!
  • Engasjement!

Det er ekstremt viktig å huske på at du ikke skal gjøre stunt som kan utsette deg eller noen andre for skade, eller gjøre noe som er ulovlig. Slike bidrag vil bli fjernet umiddelbart!

Slik deltar du

Finn konkurransevideoen vår, eller en annen video, å stitch ditt stunt med oss!

Tagg oss i Facebook videoen din!

Tagg oss i instagram videoen

Tagg oss med ditt stunt, så svarer vi deg ved å stitche å legge ut på vår story!

premie

Vi har flere premier!

1: Ett gokart heat for vinneren med en venn, dersom vinnerstuntet inneholder en person som utfører stuntet. Dersom det er flere som deltar aktivt på stuntet, kan alle som er aktivt deltakende i stuntet vinne. Premien er da ett heat per deltaker. Alle vinnere får også en hamburgermeny med enten is eller brus.

2: POWER Kragerø har en ovveraskelse til ett av vinnervideoene!

3: T-shirt! Du får en festlig t-shirt, med Kragerø Actionpark sin logo, samt en tekst som beviser hvordan du vant den! Denne t-shirten blir den eneste av sitt slag!

 

I etterkant av vinnerkåringen ønsker vi ett intervju med vinner(ene) som gjøres i Kragerø Actionpark. Det er ingen krav til hva du skal gjøre eller utføre stuntet for å delta, men vi ønsker at det ikke tas noen kjangser på sikkerhet, å at du holder deg innenfor lovens rammer når du skal spille inn.

Med andre ord: Lek, ha det gøy, hopp, sprett, stup, sykle og rulle! Her er det bare fantasien som setter grenser! 

Å du – Du kan delta på ALLE våre sosiale medie kanaler samtidlig, å du kan gjøre så mange stunt du vil! 

På denne nettsiden vil vi også publisere de tøffeste og morsomste stuntene underveis, og i etterkant!

Vinneren trekkes i uke 31