Mini crosskart

Følg med for oppdatering – Crosskarter er snart klare for å kjøre igjen!  Vi gleder oss

Er du klar for fart og spenning? På Kragerø Action Park har vi laget en egen bane for våre minste racere! Våre elektriske mini crosskarter er perfekte for barn mellom 3 og 8 år, og er designet for å gi en sikker, morsom og minneverdig kjøreopplevelse.

Selv om disse crosskarter er små, er de fulle av moro! Med en toppfart på rundt 6 km/t, er disse crosskarter perfekt tilpasset de minste sjåførene. Det gir akkurat nok fart til å gi en spennende opplevelse, men uten å bli for skummelt. To små racere kan kjøre samtidig, og det er alltid en instruktør til stede for å sikre at alt går trygt for seg.

Vår lille, men spennende bane er full av svinger og hindringer som vil teste kjøreferdighetene til de små sjåførene. De vil få følelsen av å være en ekte racer, mens de styrer seg gjennom banen i full fart. Dette er en flott mulighet for barna å utvikle motoriske ferdigheter, mens de har det gøy.

For bare 120 kr får de 5 minutter med ren og uforstyrret kjøreglede. Disse minuttene vil være fulle av latter, læring og fantastiske minner. Så kom og la de små teste sine kjøreferdigheter på vår elektriske mini crosskart bane. Vi gleder oss til å se deg på startlinjen!