åpen booking

Her kan du booke i vår åpningstid. Om du ønsker å booke gokart på vegne av en gruppe i åpningstiden, benytter du kontaktskjema som du finner ved å klikke her

book gokart

Paintball drop-in


Splashball drop-in


FAQ

 1. Junior Kart: Perfekt for de yngre kjørerne! Dette kartet er tilgjengelig for barn fra fylte 8 år og oppover, slik at de kan glede seg over spenningen med gokartkjøring på en trygg og morsom måte.

 2. Senior Kart: For de litt eldre kjørerne, tilbyr vi våre Senior Karter som er tilgjengelige for de som har fylt 15 år eller eldre. Dette gir tenåringer og voksne muligheten til å utforske banen og konkurrere i et trygt miljø.

 3. Dobbel Kart (styres med hendene): Vår Dobbel Kart er perfekt for å dele opplevelsen med en venn eller familiemedlem! For å kjøre dette kartet må føreren være fylt 18 år, noe som gir en spennende mulighet for voksen moro.

 4. HC Kart (styres med hendene): Vi tilbyr også HC Karter for de med spesielle behov. Disse kartene kan styres med hendene og er tilgjengelige for personer fra fylte 8 år, slik at alle kan delta og ha det gøy sammen.

Vi ønsker å understreke at det ikke er noen øvre aldersgrense for noen av våre karter, noe som betyr at de over 15 også kan kjøre junior kart.

Oppmøte er 30 minutter før start for gruppebookinger, å 20 minutter for individielle bookinger

Når du booker for grupper, vil det komme en forespørsel til vår booking avdeling som manuelt går gjennom å bekrefter din booking. Når dette er gjort vil du få tilsendt en betalingsforespørsel, å bookingen bekreftes endelig når bookingen er betalt. Dersom det er spesielle årsaker som gjør at du trenger faktura, ta kontakt før booking!

Ved booking i vanlig åpningstid kan gokart betales direkte i booking funksjonen. Paintball betales via link som sendes på e-post etter vi har gått gjennom og bekreftet bookingen, crosskart og splashball betales på stedet.

Det anbefales på det sterkeste å booke gokart før ankomst. Det kan skje at du ikke får kjøre når det er mange gjester, å da er det kjedelig å ikke booke. Hvis du ikke har mulighet til å binde deg til booking før selve dagen, anbefaler vi at du går inn på nettsiden å booker når dere er på vei slik at du er sikker på at det er plass til deg. Booking kalenderen vil gi ett godt inntrykk av tilgjengeligheten, men den endrer seg veldig fort!

Paintball MÅ bookes senest en time i forkant for å unngå dobbelbookinger.

Det anbefales å booke Splashball og Crosskart, men dropin er ofte tilgjengelig

Ca 2KM fra E18 når du kjører av mot Kragerø å kjører i retning mot stabbestad ligger Kragerø Action Park! Det er god plass til parkering, uansett om du kommer med buss eller bil.

Det går rutebusser til Sannidal (Alti Kragerø), herifra tar det ca 20 minutter å gå til parken. Hvis du kommer med båt, vil nærmeste brygge være i Kil, ca 4KM fra parken.

Det er ikke satt opp rutebusser til parken, så hvis dere har problemer med å komme dere frem, ta gjerne kontakt!

 • Ha på sko!
 • Vær edru ved gokart kjøring
 • Ta med skift hvis det er vått
 • Følg regler som blir gitt før start
 • Uansvarlig oppførsel/kjøring som resulterer i skader vil resultere i ett erstatningsgebyr
 • For paintball spillere under 18, må foresatt gi tillatelse før spilling
 • Aldersgrenser er fra FYLTE, så har du bursdag om en dag, må du vente.
 • Røyking er ikke tillatt på området i det heletatt. Spør en ansatt hvor du trygt kan tenne en sigarett ved behov!

Hvis du har glemt noe i parken, tar vi vare på det i resepsjonen gjennom sesongen. Når vi stenger for sesongen kan vi ikke lenger beholde gjenglemte ting. Hvis du har behov for å hente noe utenfor åpningstid kan du ta kontakt med oss for å lage en avtale på 90024449