Paintball

Utendørs paintball

I Kragerø Action Park kan du oppleve en spennende og actionfylt aktivitet som paintball, rett ved siden av vår Gokart-bane.

Paintball får adrenalinet til å pumpe, å er en sport som garantert vil gi deg og vennegjengen en uforglemmelig opplevelse. Det er også en ypperlig aktivitet for utdrikningslag eller som en del av teambuilding-arrangementer, hvor samarbeid og strategisk tenkning er avgjørende.

Du trenger ingen tidligere erfaring for å spille paintball hos oss. Vi stiller med alt nødvendig utstyr, inkludert markører, beskyttelsesbriller og drakter (30 kr per drakt i leie). Vår erfarne instruktør vil veilede deg gjennom spillet, vise dere rundt på banen og gi dere nødvendig opplæring i regler og sikkerhet.

Prisen for paintball er kun 350 kr per person. Dere får leie banen i 1 time, og vi inkluderer 250 kuler i prisen. Banen kan romme mellom 6 og 20 spillere. Hvis dere ønsker, kan dere også kjøpe ekstra kuler til en pris av 200 kr for 500 stk.

For å sikre komfort anbefaler vi at du har på deg behagelige klær som gir deg god bevegelsesfrihet. Våre kuler vaskes lett av klærne, men vi kan ikke gi noen garanti for klærne du velger å bruke under spillet. Vi tilbyr også dresser som kan leies, slik at du kan beskytte klærne dine ekstra godt.

Aldersgrensen for paintball er 12 år, men spillere under 18 år må ha tillatelse fra foresatte. Dette er for å sikre en trygg og ansvarlig spillopplevelse for alle deltakere.

For å booke tid til paintball, kan du enten bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår eller ta kontakt på telefonnummeret 98113992 via SMS eller telefon. Vårt team vil hjelpe deg med å finne en passende tid og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha.

Kom og opplev spenningen med paintball hos Kragerø Action Park! Vi garanterer deg en actionfylt dag fylt med latter, konkurranse og minner som varer.

Booking av paintball gjør du enten via skjema rett under her, på telefon eller sms til 98113992, eller på e-post booking@krap.no

 

Book paintball