Splashball

Bli med på en actionfylt og sprutende opplevelse med Splashball, det ultimate alternativet for familier, de som vil unngå smerten ved paintball, og spillere under 12 år.

Splashball er inspirert av paintball, men med en spennende vri. Våre markører skyter vannbaserte gelékuler, kalt Gel Balls. Disse Gel Balls er laget av BIO-vennlig materiale og vann, noe som betyr at det ikke blir noe søl eller merker. Og det beste av alt er at det er helt trygt for både miljøet, dyr og mennesker. Men ikke la det lure deg – Splashball gir akkurat nok “vondt” til å gjøre det ekstremt morsomt! Du kan bli truffet flere ganger uten å bekymre deg for merker eller ubehag.

Leter du etter en ny og spennende familieaktivitet? Vel, her har du svaret! Splashball er en aktivitet som garanterer masse moro og latter. Vi har sett utallige smil og hørt latterbrøl fra både unge og gamle. Dette er en opplevelse som skaper uforglemmelige minner og styrker båndene mellom familiemedlemmer. Så ta med hele familien og bli med på vårt Splashball-eventyr!

I Splashball er det ikke bare vann som spruter, men også adrenalinet! Ta på deg beskyttelsesbriller, ta tak i markøren og forbered deg på en heftig og sprutende kamp. Slipp løs dine indre vannkrigshelter og opplev spenningen ved å treffe dine motstandere med de vanndrevne gelékulene. Hvem blir den våteste og mest treffsikre Splashball-mesteren?

Bli med på Splashball-eventyret og opplev en aktivitet som garanterer masse moro og latter for hele familien. Vår Splashball-arena er klar til å ta imot deg og skape uforglemmelige øyeblikk. Gjør deg klar til å bli våt, vill og helt oppslukt av Splashball-verdenen!

30 Minutter spilletid koster 150 kr. Maks antall spillere er 14 stk